Rac├│ del celler
Els complements per al servei del vi
Disposem d’una àmplia varietat de copes de cristall per a poder gaudir plenament del bon vi , del bon cava i champagne i dels destil.lats. També podem oferir una gran varietat de decantadors, gerres, licoreres, etc. Les millors marques i amb preus per a totes les necessitats (Riedel, Schott, Spiegelau, Rona…). Obridors, taps, tallacàpsules, refredadors, estoigs per a regal, ( Screwpull, Vacuvin, Como, Pulltex, Fra i Vi…) Podem oferir també bótes de roure de diverses mides, premses, alambins, màquines de tapar ampolles.
L'Obsequi
L'obsequi Vins i presentacions personalitzades per a empreses que volen fer als seus clients un obsequi exclusiu i diferent. També podem personalitzar accesoris. Regals per a celebracions, de Nadal, per a particulars i empreses, amb la màxima professionalitat a l'hora de la tria i la presentació de l'obsequi, adequant-nos sempre al pressupost del client. Convertir una botella ,una caixa amb una selecció de vins o qualsevol complement en un obsequi és una de les més grans satisfaccions que tenim
Les nostres marques
Les millors marques i amb preus per a totes les necessitats (Riedel, Schott, Spiegelau, Rona…). Obridors, taps, tallacàpsules, refredadors, estoigs per a regal, ( Screwpull, Vacuvin, Como, Pulltex, Fra i Vi…)
Logotip
Vins i licors la Vallesana
C/Pi i Margall, 15
08140 Caldes de Montbui
TelŔfon 93 865 01 45
celler@florsdelremei.cat