Notícies

Tuesday, 29 de April del 2014
Activitats de Primavera 2015
Benvolguts clients i amics, Anem una mica més tard del que és habitual però tot arriba. Us fem arribar la programació de les activitats de primavera que, com sempre, hem preparat amb il·lusió i amb la voluntat que us resultin interessants
Benvolguts amics i clients,

Amb l’arribada de la primavera, com sempre, posem fil a l’agulla.
Mireu-vos –ho amb atenció i veureu que totes les activitats tenen prou interès.

Comencem amb una sortida , la visita al Celler Batlle, de GRAMONA, al Penedès. Us agrairé que els que hi estigueu interessats ens ho feu saber, ja que cal saber quants serem per afinar el pressupost.
Tan aviat com ho puguem concretar us faré arribar el programa.

El dia 7 de maig, comencen les activitats al carrer de Montserrat, com sempre.
En aquesta primera sessió ens acompanyarà el sr. LUIS VALENTIN, ( Cia. Bodeguera VALENCISO) . Els que ja els coneixeu ben segur recordareu l’entusiasme que desprèn i que ens encomana. Els que no el coneixeu encara no perdeu l’oportunitat de compartir amb ell la sessió . ( Tast de 6 vins : tast vertical de diferents anyades/ un mateix vi envellit en diferents tipus de roure)- Un vi premiat i reconegut a tot el món.

El 14 de maig, la sessió imprescindible per a qui vulgui començar en la pràctica del tast. Els que encara no us heu decidit, no dubteu : és un bon moment per començar. Tothom ho pot fer, és com un joc: cal aprendre les regles bàsiques i practicar.

El dia 21, de la mà de Bodegas Vivanco farem honor al lema de la casa : COMPARTINT LA CULTURA DEL VI, un lema prou explícit , i un tast dels seus vins més emblemàtics.

El dia 28, tenim una altra sessió que considero irrepetible. El celler ALEMANY –CORRIÓ ens ofereix un tast dels seus peculiars i únics vins (Sot Lefriec)

Finalment per al proper dia 5 de juny preparem el XVII SOPAR AMB MARIDATGE, com sempre , ja sabeu, incògnita fins al darrer moment. Si hi esteu interessats, feu-nos-ho saber. Ben segur que trobareu alguna activitat que us interessi. Tothom hi cap i tothom hi és ben rebut. Bon ambient i bons companys.

No us ho perdeu!!
Fins aviat

Maria Fontcuberta
Enllaços
Logotip
Vins i licors la Vallesana
C/Pi i Margall, 15
08140 Caldes de Montbui
Telèfon 93 865 01 45
celler@florsdelremei.cat